Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Αφιερωμένο στο αυτοκίνητο, θα είναι το ερχόμενο  Σαββατοκύριακο.
 Συγκεκριμένα το Σάββατο 12/9 και την Κυριακή 13/9 θα πραγματοποιηθεί το «AutoBattleshipsFestival»  στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Οι συνεργάτες της «Προνόμιο με κάρτα»  θα βρίσκονται εκεί για να ενημερώνουν όλους τους παρευρισκόμενους για τα μοναδικά προνόμια της κάρτας.
Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, όπου 4 τυχεροί θα κερδίσουν  1tabletκαι 3 ατομικές «Προνόμιο με κάρτα».
Το κεντρικό θέμα και του φετινού φεστιβάλ θα είναι οι ιστορικές διαδρομές του μηχανοκίνητου, το κλασικό, το σύγχρονο και η εξέλιξη το αύριο του. Για το λόγο αυτό στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν με περίπτερα εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων που σχετίζονται με την παραγωγή, αγορά και πώληση, αντιπροσωπείες, εξειδικευμένα συνεργεία, ανταλλακτικά, βελτιώσεις, αναλώσιμα, καύσιμα και γενικότερα ότι έχει σχέση με τον χώρο του μηχανοκίνητου. Ο δρόμος της ¨μεγαλύτερης ναυμαχίας¨ των δρόμων φυσικά θα είναι ανοιχτός σε εκπρόσωπους από λέσχες, συλλόγους και clubs του μηχανοκίνητου χώρου αλλά και άλλων ειδικών κατηγοριών.
To «Προνόμιο με κάρτα» με αίσθημα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, φιλοξενεί στο περίπτερό του τους Εθελοντές του Ομίλου «Η ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ», Όμιλος Προστασίας και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων δίνοντάς του έτσι τη δυνατότητα να επικοινωνήσει και να ενημερώσει τον κόσμο για τις δράσεις του αλλά και να διαθέσει τα χειροποίητα προϊόντα του που είναι  όλα έργα ανθρώπων με Ειδικές Δεξιότητες.

Επισκεφθείτε και εσείς το περίπτερο μας, ενημερωθείτε και κερδίστε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου